Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
syrovatkove bilkovinyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Alkoholické a jiné syrovátkové nápoje
(Stanislava Malá)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//95cv0u// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Složení a význam mléčné bílkoviny
(Jolana Trojáčková)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//b8mvx4// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Chovatelství | Práce na příbuzné téma
Syrovátkové koncentráty ve výživě
(Zuzana Škraňková)2017, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//52rf7d// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Celkové a travitelné bílkoviny v kaseinových a syrovátkových\nl{} proteinových koncentrátech
(Michaela Pešková)2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//k8o5q8// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti aplikace syrovátkových bílkovin do hovězích šunek
(Jiří Doubrava)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//gkk3d7// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Využití elektrodialýzy a ultrafiltrace pro příprava koncentrátu syrovátkových bílkovin
(Eliška Knettigová)2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//418qbe// | Chemie / Technická fyzikální chemie | Práce na příbuzné téma
Vliv elektrodialýzy na funkční vlastnosti syrovátkových bílkovin
(Anežka Nováková)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//r73nqd// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vlastnosti enzymových hydrolyzátů syrovátkových bílkovin
(Viktoriya Storozhko)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//2upzcc// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv syrovátkových bílkovin na texturu mléčných výrobků
(Miroslava Potůčková)2024, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//15kvku// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma
Stanovení obsahu bílkovin v buvolím mléce
(Soňa Hermanová)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//gpmlgv// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma