Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
taveny syrKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Tavený sýr jako funkční potravina
(Jakub Přikryl)2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//i1e5zp// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv směsi bílého sýra a sýra holandského typu na vlastnosti tavených sýrových omáček
(Iveta Daňková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a9wjws// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv sterilizace na obsah heterocyklických aromatických aminů v taveném sýru
(Kateřina Grycová)2024, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/e7xy2/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Vliv sterilačního záhřevu na jakost tavených sýrů a tavených sýrových omáček
(Marie Škubníková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1e3zpc// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující senzorickou jakost analogů tavených sýrů
(Kateřina Sůkalová)2020, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//j6o9xm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv doby prozrálostí vybraných sýrů zrajících v solném nálevu na konzistenci tavených sýrů
(Milan Bartoš)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sft5jc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv doby prozrálosti vybraných sýrů švýcarského typu na konzistenci tavených sýrů s různou skladbou tavicích solí
(Simona Maděrová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//v4k2rz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Změny jakosti tavených sýrů v důsledku sterilačního záhřevu
(Alena Kratochvílová)2024, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3n58b7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení kvality tavených sýrů
(Magdaléna Šťastná)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yd2dlv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Optimalizace výroby sterilovaných tavených sýrů s přídavkem sacharidů
(Anna Sklenaříková)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//5v0cki// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma