Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

taveny syr

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)
Tavený sýr jako funkční potravina
 (Jakub Přikryl)

2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//i1e5zp// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv směsi bílého sýra a sýra holandského typu na vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Iveta Daňková)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a9wjws// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv sterilizace na obsah heterocyklických aromatických aminů v taveném sýru
 (Kateřina Grycová)

2024, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/e7xy2/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma

Vliv sterilačního záhřevu na jakost tavených sýrů a tavených sýrových omáček
 (Marie Škubníková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1e3zpc// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující senzorickou jakost analogů tavených sýrů
 (Kateřina Sůkalová)

2020, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//j6o9xm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv doby prozrálostí vybraných sýrů zrajících v solném nálevu na konzistenci tavených sýrů
 (Milan Bartoš)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sft5jc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv doby prozrálosti vybraných sýrů švýcarského typu na konzistenci tavených sýrů s různou skladbou tavicích solí
 (Simona Maděrová)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//v4k2rz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Změny jakosti tavených sýrů v důsledku sterilačního záhřevu
 (Alena Kratochvílová)

2024, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3n58b7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení kvality tavených sýrů
 (Magdaléna Šťastná)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yd2dlv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Optimalizace výroby sterilovaných tavených sýrů s přídavkem sacharidů
 (Anna Sklenaříková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//5v0cki// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)