Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
technologie zpracovani masaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kvalita a technologie zpracování krůtího masa
(Tereza Třetinová)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yatw30// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Produkce, kvalita a technologie zpracování králičího masa
(Tereza Sekničková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3p0w21// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Produkce, kvalita a technologie zpracování velbloudího masa
(Veronika Sejbalová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//866wgg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalita a technologie zpracování jehněčího a skopového masa
(Adéla Zetková)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//x88let// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalita kachního a husího masa a jejich technologie zpracování
(Vojtěch Weiss)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//kksn7q// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Barva masa jatečných zvířat v procesu technologie zpracování
(Michaela Kurková)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//f03gfp// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Aktuální problematika řízení produkce, zpracování masa a jeho uvádění na trh regionálním výrobcem
(Aneta Lhotská)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//sd0w8z// | Zemědělské inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Využití konzervačních technologií při zpracování masa a masných výrobků
(Dagmar KUBECOVÁ)2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//vq4fzu// | Zemědělství / | Práce na příbuzné téma
Vliv různého způsobu zrání na fyzikální, chemické a organoleptické vlastnosti hovězího masa
(Vitalii Varha)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//rgoeeu// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Technologie zpracování a kvalita masa uzené makrely
(Antonín KÖLBL)2012, Diplomová práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//y3w7xn// | Zootechnika / Rybářství | Práce na příbuzné téma