Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
texturaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Textury hydrotermální žilné mineralizace na 24.patře ložiska Rožná
(Radka Hamanová)2015, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ev4gg/ | Geologie / | Práce na příbuzné téma
Uplatnění textury a dalších aspektů v zahradách pro nevidomé
(Věra Holubářová)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//oajodq// | Zahradní a krajinářská architektura / | Práce na příbuzné téma
Modifikace textury 3D tisknutých čokolád
(Ondřej Novák)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//tmb6bi// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Využití korelační mikroskopie při hodnocení Gossovy textury v GOES
(Renáta Palupčíková)2020, Diplomová práce, Fakulta materiálově-technologická / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/140752 | Materiálové inženýrství / Progresivní technické materiály | Práce na příbuzné téma
Varianty importu modelů s texturami do Unity
(Barbora HAJÍČKOVÁ)2023, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//tmuyzb// | Aplikovaná informatika / | Práce na příbuzné téma
Vliv transglutaminasy na texturu fermentovaných mléčných výrobků
(Veronika Stetsenko)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//54tk6u// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv ošetření mléka mikrobiální transglutaminasou na texturu sýrů
(Aruzhan Kuzhaniyazova)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//n5dpj1// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Bezkontaktní hodnocení textury povrchu
(Martin Svoboda)2020, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//trtw0o// | Strojírenství / | Práce na příbuzné téma
Vliv hydrofilních a lipofilních složek na texturu sušenek
(Kateřina Prokešová)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//jr5nvt// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Bezkontaktní hodnocení textury povrchu
(Martin Svoboda)2020, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//trtw0o// | Strojírenství / | Práce na příbuzné téma