Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

textura

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 28 prací)
Textury hydrotermální žilné mineralizace na 24.patře ložiska Rožná
 (Radka Hamanová)

2015, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ev4gg/ | Geologie / | Práce na příbuzné téma

Uplatnění textury a dalších aspektů v zahradách pro nevidomé
 (Věra Holubářová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//oajodq// | Zahradní a krajinářská architektura / | Práce na příbuzné téma

Modifikace textury 3D tisknutých čokolád
 (Ondřej Novák)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//tmb6bi// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Využití korelační mikroskopie při hodnocení Gossovy textury v GOES
 (Renáta Palupčíková)

2020, Diplomová práce, Fakulta materiálově-technologická / VŠB – Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/140752 | Materiálové inženýrství / Progresivní technické materiály | Práce na příbuzné téma

Varianty importu modelů s texturami do Unity
 (Barbora HAJÍČKOVÁ)

2023, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//tmuyzb// | Aplikovaná informatika / | Práce na příbuzné téma

Vliv transglutaminasy na texturu fermentovaných mléčných výrobků
 (Veronika Stetsenko)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//54tk6u// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv ošetření mléka mikrobiální transglutaminasou na texturu sýrů
 (Aruzhan Kuzhaniyazova)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//n5dpj1// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Bezkontaktní hodnocení textury povrchu
 (Martin Svoboda)

2020, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//trtw0o// | Strojírenství / | Práce na příbuzné téma

Vliv hydrofilních a lipofilních složek na texturu sušenek
 (Kateřina Prokešová)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//jr5nvt// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Bezkontaktní hodnocení textury povrchu
 (Martin Svoboda)

2020, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//trtw0o// | Strojírenství / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 28 prací)