Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
texturni analyzaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv aplikace fosforečnanu na texturní parametry vybraných typů šunek
(Zdeněk Polášek)2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ipa1tz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Texturní analýza snímků sítnice se zaměřením na detekci nervových vláken
(Jiří Gazárek)2008, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//c2focm// | Elektrotechnika, elektronika, komunikační a řídicí technika / | Práce na příbuzné téma
Texturní charakteristiky bezlepkového laminovaného těsta
(Silvie Minaříková)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ntn8ms// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Texturní vlastnosti drůbežího masa a výrobků
(Silvie Radomská)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//n34kyy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku vody na texturní vlastnosti bezlepkového pečiva
(Pavel Křupka)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0pl4rq// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Pokročilá analýza vztahu mezi optickými, elektronovými, texturními a strukturními vlastnostmi dopovaných TiO\dindex{2} materiálů a jejich fotokatalytickou aktivitou
(Lada Dubnová)2024, Disertační práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//o87qjt// | Fyzikální chemie / | Práce na příbuzné téma
Vybrané faktory ovlivňující texturní vlastnosti analogů tavených sýrů
(Zuzana Hanáková)2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8tw7tc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Texturní vlastnosti hovězího masa
(Edelina Memedliaeva)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//q30to9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Ternární směsi fosforečnanů a jejich vliv na texturní vlastnosti tavených sýrů
(Štěpánka Slavíková)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6mvj8m// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv složení binárních a ternárních směsí fosforečnanových tavicích solí na texturní vlastnosti tavených sýrů
(Eva WEISEROVÁ)2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//um1zxg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma