Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

tocopherols

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 11 prací)
Tokoferoly a jejich funkce v antioxidačním systému rostlin
 (Jakub Tomšej)

2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/w5f6q/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Analýza mastných kyselin a tokoferolů v olejích pomocí GC-MS
 (Michaela Kamenická)

2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//0qm5dq// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přidání mrkve do výživy cvrčka banánového (Gryllus assimilis) na obsah karotenoidů a tokoferolů
 (Terezie Mačková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//5eupd1// | Veřejná správa v zemědělství a krajině / | Práce na příbuzné téma

Oxidační produkty tokoferolů, tokotrienolů a fenolových kyselin
 (Anastasia Aksenova)

2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//jlbmpb// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Ztráty tokoferolů během kulinárního zpracování potravin
 (Petra Hrůšová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//szz7sk// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Ztráty tokoferolů během smažení
 (Jakub Fišnar)

2018, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//btc5rw// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma

Obsah tokoferolů (vitaminu E) ve smažených potravinách
 (Štěpán Czornyj)

2015, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//h6z1fi// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Analýza vitaminu E (tokoferolů) v potravinách
 (Nela Imramovská)

2011, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//pesxkk// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Detekce antioxidační aktivity tokoferolů testem využívajícím plasmidovou DNA.
 (Nikola BURIANOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//yfp9ti// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma

Detekce antioxidační aktivity tokoferolů testem využívajícím plasmidovou DNA.
 (Nikola BURIANOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//yfp9ti// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 11 prací)