Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

trzni site potravin

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Přídatné látky ve vybraných druzích potravin v tržní síti České republiky
 (Tereza BOHDALOVÁ)

2016, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//qbj0sl// | Zemědělství / Zemědělství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma

Hodnocení kvality kysaných mléčných výrobků z tržní sítě
 (Ludmila Matalová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ehkfna// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Monitoring výskytu larev čeledi Anisakidae v makrele obecné - Scomber scombrus a sledi obecném - Clupea harengus v tržní síti ČR
 (Pavla Dvořáková)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//i4vs1z// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Regionální potraviny a jejich význam
 (Nela TVRZICKÁ)

2013, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//0e3x60// | Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví | Práce na příbuzné téma

Stanovení obsahu lepku ve vybraných potravinách
 (Michaela Dunklerová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vew0fz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Sledování kvality bílých jogurtů v tržní síti
 (Simona Horáková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ircen5// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologie vajec tržní sítě
 (Kateřina RAKOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ttaxsv// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Principy výroby a sortiment masových konzerv v tržní síti ČR.
 (Veronika ŠKRABALOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//kgx93b// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma