Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
vinny mostKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vinný mošt a jeho změny během kvasného procesu
(Romana Beníčková)2012, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//tc7tne// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Sledování populace vinných kvasinek během kvašení vinného moštu
(Kateřina Krätschmerová)2010, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//6mfo6b// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Kontrola kvasného procesu vinného moštu
(Lenka Procházková)2011, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//ha5o79// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Sledování změn chemických parametrů vinného moštu během kvasného procesu
(Veronika Bídová)2011, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//kd586m// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Sledování změn asimilovatelného dusíku u moštů révy vinné
(Barbora Najmanová)2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3y2dj2// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Sledování změn asimilovatelného dusíku u moštů révy vinné
(Michaela Lasotová)2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//mhlkl3// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Vliv macerace na obsahové látky moštu a vína révy vinné
(Ondřej Vachek)2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//k4eb0z// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Vliv kvasinek na vývoj asimilovatelného dusíku během fermentace moštů révy vinné
(Magdaléna Tomková)2015, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//49b0nw// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Vliv doby macerace na množství asimilovatelného dusíku u moštů révy vinné
(Stanislav Škrobák)2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//wrrug7// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Viskozitní vlastnosti šťávy bobulí révy vinné
(Jana Krčálová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yam0ad// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma