Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
vlastnosti potravinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Změny senzorické jakosti potravin ošetřených mikrovlnným zářením v průběhu jejich skladování
(Jolana Trojáčková)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//q8s04z// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Reologické vlastnosti majonézy
(Veronika Voborná)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yv8nil// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Reologické vlastnosti bílých jogurtů
(Jana Fabianová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//l7m4sw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Reologické vlastnosti smetany
(Miroslava Škopíková)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yk5pq9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Reologické vlastnosti různě tučných bílých jogurtů
(Lucie Synková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4cfcty// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Reologické vlastnosti kečupu
(Vendula Mejzlíková)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//og7xgm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv zrání na mechanické vlastnosti sýrů eidamského typu
(Romana Zderčíková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//z3b0xz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vlastnosti vaječných hmot využitelných jako nutričně obohacující složky potravin
(Zdeňka Fikarová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0itdb7// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Antibiotická rezistence u stafylokoků izolovaných z potravin
(Dominika Pileková)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3wz8r7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Bariérové vlastnosti obalů používaných pro balení potravin.
(Stanislav DĚDEK)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//b7ghq4// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma