Theses on the same topic (having an identical keyword):

vlastnosti potravin

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 22 theses)
Změny senzorické jakosti potravin ošetřených mikrovlnným zářením v průběhu jejich skladování
 (Jolana Trojáčková)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//q8s04z// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Reologické vlastnosti majonézy
 (Veronika Voborná)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yv8nil// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Reologické vlastnosti smetany
 (Miroslava Škopíková)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yk5pq9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Reologické vlastnosti bílých jogurtů
 (Jana Fabianová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//l7m4sw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Reologické vlastnosti kečupu
 (Vendula Mejzlíková)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//og7xgm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Reologické vlastnosti různě tučných bílých jogurtů
 (Lucie Synková)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4cfcty// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Vliv zrání na mechanické vlastnosti sýrů eidamského typu
 (Romana Zderčíková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//z3b0xz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vlastnosti vaječných hmot využitelných jako nutričně obohacující složky potravin
 (Zdeňka Fikarová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0itdb7// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Theses on a related topic

Antibiotická rezistence u stafylokoků izolovaných z potravin
 (Dominika Pileková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3wz8r7// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Použití senzorů pro hodnocení organoleptických vlastností potravin
 (Jana Dudková)

2013, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hl69fw// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 22 theses)