Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

vlastnosti vajec

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Kvalitativní parametry vajec minoritních druhů drůbeže
 (Zdeňka Fikarová)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//h6hfhf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Použití vajec a vaječných hmot v cukrářské výrobě
 (Kamila Součková)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//s2hyq4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vlastnosti vaječných hmot využitelných jako nutričně obohacující složky potravin
 (Zdeňka Fikarová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0itdb7// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Vliv genotypu slepic na technologickou kvalitu vajec
 (Pavla Kramperová)

2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ltxfet// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma

Karotenoidy ve výživě nosnic a jejich vliv na kvalitu vajec
 (Jan Szmek)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//z8bs17// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Změny jakostních parametrů vajec během skladování
 (Pavla JANČÍKOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//t3783v// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Reologické vlastnosti tekutých vaječných hmot při pasteračních teplotách
 (Hana Krišová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6b1p6f// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Příprava vajec pro jejich použití v gastronomii
 (Jaroslav POHOŘELSKÝ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//eklsr5// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Porovnání kvality vajec v závislosti na způsobu krmení
 (Alice PROCHÁZKOVÁ)

2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//72z4x8// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie | Práce na příbuzné téma

Technologická hodnota vajec slepic nosného typu v závislosti na jejich věku
 (Dita Špringerová)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//q05j61// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)