Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

volne aminokyseliny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 11 prací)
Multiinstrumentální sledování interakce iontu těžkého kovu s volnými aminokyselinami
 (Ondřej Zítka)

2010, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/c0pcp/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma

Studium profilu aminokyselin v mozkomíšním moku u dětských onkologických pacientů
 (Ivona Marešová)

2011, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/hxb03/ | Aplikovaná biochemie / | Práce na příbuzné téma

Vyhodnocení obsahu aminokyselin v hovězím mase býků českého strakatého plemene
 (Monika Šmachová)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//2tydcf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Studium profilu aminokyselin v krevní plazmě u dětských onkologických pacientů léčených asparaginázou
 (Zuzana Brunnerová)

2012, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/i51yl/ | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma

Analýza volných aminokyselin v medu pomocí kapilární zónové elektroforézy
 (Andrea Havlová)

2011, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//issb0k// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Distribuce obsahu volných aminokyselin a biogenních aminů v přírodním sýru eidamského typu
 (Radka FLASAROVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//zfqpxg// | Chemie a technologie potravin / Chemie potravin a bioaktivních látek | Práce na příbuzné téma

Změny obsahu volných aminokyselin a biogenních aminů v průběhu výroby vína
 (Barbora IVIČIČOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pcad3z// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Současné stanovení vybraných volných aminokyselin a biogenních aminů pomocí kapalinové chromatografie
 (Tomáš VAVŘÍK)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//2kkrxu// | Chemie a technologie potravin / Chemie potravin a bioaktivních látek | Práce na příbuzné téma

Stanovení volných aminokyselin v potravinách
 (Barbora IVIČIČOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//2nwukb// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku karagenanů na obsah volných aminokyselin fermentovaných mléčných výrobků.
 (Petra SEKULOVÁ)

2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//g6guo7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 11 prací)