Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

whey

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Faktory ovlivňující průběh fermentace syrovátky
 (Lucie Drcmánková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jxe9fv// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných faktorů na kvalitu fermentovaných syrovátkových nápojů
 (Michal Žák)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xnmzro// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv kultivačních podmínek na výrobu fermentovaných syrovátkových nápojů
 (Tereza Fitzianová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//je7h9f// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití Ramanovy spektroskopie pro stanovení vybraných kvalitativních parametrů syrovátky
 (Lenka Kouřilová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pw87g6// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Čerstvé sýry a syrovátkové nápoje na našem a vietnamském trhu
 (Petr Kopecký)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2gf67k// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv syrovátkových bílkovin na texturu mléčných výrobků
 (Miroslava Potůčková)

2024, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//15kvku// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma

Integrované membránové separace při zpracování mléka a syrovátky se zaměřením na elektrodialýzu
 (Nikolay Shakhno)

2022, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//hzzrn0// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma

Technologie a aplikace mikropartikulovaných bílkovin syrovátky
 (HaMy Luongová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//lvm5ml// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Zpracování syrovátky
 (Eliška Kempná)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jrzry2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Zpracování a využití kyselé syrovátky
 (Ema Umlaufová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//7iu1f6// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)