Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
wheyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Faktory ovlivňující průběh fermentace syrovátky
(Lucie Drcmánková)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jxe9fv// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných faktorů na kvalitu fermentovaných syrovátkových nápojů
(Michal Žák)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xnmzro// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv kultivačních podmínek na výrobu fermentovaných syrovátkových nápojů
(Tereza Fitzianová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//je7h9f// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití Ramanovy spektroskopie pro stanovení vybraných kvalitativních parametrů syrovátky
(Lenka Kouřilová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pw87g6// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Čerstvé sýry a syrovátkové nápoje na našem a vietnamském trhu
(Petr Kopecký)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2gf67k// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv syrovátkových bílkovin na texturu mléčných výrobků
(Miroslava Potůčková)2024, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//15kvku// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma
Integrované membránové separace při zpracování mléka a syrovátky se zaměřením na elektrodialýzu
(Nikolay Shakhno)2022, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//hzzrn0// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma
Technologie a aplikace mikropartikulovaných bílkovin syrovátky
(HaMy Luongová)2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//lvm5ml// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Zpracování syrovátky
(Eliška Kempná)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jrzry2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Zpracování a využití kyselé syrovátky
(Ema Umlaufová)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//7iu1f6// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma