Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

yogurt

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 11 prací)
Valorisation of brewers’ spent grain in a soy yogurt product
 (Beatrice Sella)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//i0qcic// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Práce na příbuzné téma

Econometric Models and Methods in Marketing
 (Tsend-Ayush Ganbaatar)

2016, Diplomová práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/fc0qd/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management (angl.) | Práce na příbuzné téma

Chování spotřebitele na trhu s jogurty v Jihomoravském kraji
 (Pavla Hlaváčková)

2015, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//u9jntx// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu tuku a sušiny na reologické vlastnosti bílých jogurtů
 (Barbora Kužmová)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kb27w0// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Reologické vlastnosti bílých jogurtů
 (Jana Fabianová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//l7m4sw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu tuku a sušiny na reologické vlastnosti bílých jogurtů
 (Barbora Kužmová)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kb27w0// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Reologické vlastnosti bílých jogurtů
 (Jana Fabianová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//l7m4sw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv složení mléka na vybrané parametry modelových vzorků jogurtů
 (Helena SLANINOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hk64vw// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Extrakce biologicky aktivních látek z jogurtu
 (Jaroslava OBDRŽÁLKOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//o12j6m// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Extrakce biologicky aktivních látek z jogurtu
 (Jaroslava OBDRŽÁLKOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//o12j6m// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 11 prací)