Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

yogurt

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
Extrakce biologicky aktivních látek z jogurtu
 (Jaroslava OBDRŽÁLKOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//o12j6m// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Sledování vlivu jakosti sušeného mléka na reologické vlastnosti jogurtu
 (Jaroslava OBDRŽÁLKOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xlheks// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)