Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

zdravi prospesne latky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 19 prací)
Bioaktivní látky ve výživě člověka
 (Tereza Jirková)

2017, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//efvir6// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma

Přírodní látky v potravinách s protirakovinnými účinky
 (Josef Soukup)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//546kk9// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Aktívne látky v čučoriedkach
 (Viktória Balaščáková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//x7gq7o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Biologicky aktivní látky mořských a sladkovodních řad
 (Jarmila VÁVRA AMBROŽOVÁ)

2016, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6k32vw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Aktivní látky v pivu a jeho vliv na zdraví člověka
 (Vladimír HORKÝ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dp5urp// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Bioaktivní látky u netradičních surovin rostlinného původu
 (Jana Orsavová)

2019, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8oqv38// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vývoj nových pšeničných nápojů se zvýšeným obsahem zdravotně prospěšných látek
 (Jakub Tesař)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//cdfn72// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Biologicky aktivní látky v pivu a vínu
 (Karolína Mašková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//g75ar4// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Obsah fenolických látek v přílohových sacharidových potravinách
 (Markéta Strankmüllerová)

2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//x7dxsq// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 19 prací)