Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

zdravotni nezavadnost a bezpecnost potravin

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Systém zajištění bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti potravin v ČR a EU
 (Barbora ŠEBKOVÁ)

2021, Diplomová práce, Lékařská fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//37sxnw// | Veřejné zdravotnictví / | Práce na příbuzné téma

Vlastnosti a bezpečnost plastových výrobků určených k úchově a ohřevu potravin a pokrmů.
 (Hana BUČKEVIČOVÁ)

2010, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//51en11// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma

Sušené ovoce a jeho bezpečnost
 (Dominika Pastorková)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zljx35// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru
 (Lenka VÍŠOVÁ)

2007, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//txiomx// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Spotřebitelské vnímání kvality potravin
 (Karolína Spilková)

2023, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//xeyfgp// | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma

Nouzový stav a potravinová bezpečnost České republiky
 (Monika Surá)

2021, Diplomová práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//5ji0ic// | Bezpečnost společnosti / Ochrana obyvatelstva | Práce na příbuzné téma

Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
 (Michaela Kindlová)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/6906/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Systém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masa
 (Markéta KOTRCOVÁ)

2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//y5nvh7// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Způsoby hodnocení zdravotní nezávadnosti potravin a jejich vliv na kvalitu výrobku v letech 1995-2008
 (Lucie MÁNKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//iuuw1a// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma

Údržnost "raw" potravin
 (Pavla Bočková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//x7yiiy// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)