Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
zdravotni nezavadnost a bezpecnost potravinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Systém zajištění bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti potravin v ČR a EU
(Barbora ŠEBKOVÁ)2021, Diplomová práce, Lékařská fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//37sxnw// | Veřejné zdravotnictví / | Práce na příbuzné téma
Vlastnosti a bezpečnost plastových výrobků určených k úchově a ohřevu potravin a pokrmů.
(Hana BUČKEVIČOVÁ)2010, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//51en11// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma
Sušené ovoce a jeho bezpečnost
(Dominika Pastorková)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zljx35// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru
(Lenka VÍŠOVÁ)2007, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//txiomx// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Spotřebitelské vnímání kvality potravin
(Karolína Spilková)2023, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//xeyfgp// | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma
Nouzový stav a potravinová bezpečnost České republiky
(Monika Surá)2021, Diplomová práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//5ji0ic// | Bezpečnost společnosti / Ochrana obyvatelstva | Práce na příbuzné téma
Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
(Michaela Kindlová)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/6906/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Systém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masa
(Markéta KOTRCOVÁ)2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//y5nvh7// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Způsoby hodnocení zdravotní nezávadnosti potravin a jejich vliv na kvalitu výrobku v letech 1995-2008
(Lucie MÁNKOVÁ)2011, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//iuuw1a// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma
Údržnost "raw" potravin
(Pavla Bočková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//x7yiiy// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma