Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
zivocisne zdroje proteinuKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Zdroje proteinů v doplňcích stravy pro sportovní výživu
(Lucie Kališová)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//h6yk9b// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení kvality proteinu a její změny během tepelné úpravy jedlého hmyzu
(Pavla Štoková)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8qbwjy// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Srovnání kvality proteinu psích granulí na základě in vitro stravitelnosti proteinu
(Adéla Kůrková)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//1e521s// | Zájmové chovy zvířat / | Práce na příbuzné téma
Využití alternativních zdrojů proteinu ve výživě králíků
(Peter Šufliarský)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//jozrbi// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma
Porovnání kvality hmyzího proteinu s proteinem běžně přítomným v potravě
(Anna Jílková)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//42lv72// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Zdroje bílkovin ve výživě člověka
(Sabina Amirova)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6awyrr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Potenciál konzumace morčat jako alternativního zdroje živočišné bílkoviny pro spotřebitele v České republice
(Adéla Máčiková)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k577s6// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma
Srovnání kvality proteinu odrůd pšenice pěstovaných v ekologickém a konvenčním systému hospodaření
(Gabriela Matějíčková)2014, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ii4x2k// | Živočišná produkce kombinované studium / | Práce na příbuzné téma
Vliv extruze na kvalitu proteinu sójových bobů jako krmiva pro přežvýkavce
(Matouš Sterzik)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3uxjuc// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma