Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

zlepsujici pripravek

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv zlepšujících přípravků na kvalitu mouky
 (Jiří Fučík)

2021, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//qn6i9m// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Využití zlepšujících přípravků v gastronomii
 (Nikola BUDÍNKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//fr7wdc// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Využití zlepšujících přípravků v pekařské a cukrářské výrobě
 (Marie VÍTKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ts7l10// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Sledování a hodnocení účinnosti vybraných komerčních zlepšujících přípravků pro běžné pečivo
 (Alena ŘÍHOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wahys8// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Analýza a vyhodnocení zlepšujících přípravků pro pečení
 (Michaela Zlatníčková)

2009, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//itmgjy// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Ověření účinnosti a dávkování jednotlivých složek zlepšujících prostředků
 (Alena ŘÍHOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//5j72a5// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných agrotechnických zásahů na výnos máku setého (Papaver somniferum, L.).
 (Pavlína Máchová)

2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2jneeb// | Zahradnictví / Produkční zahradnictví | Práce na příbuzné téma

Vliv přídatných látek na kvalitu chleba a běžného pečiva
 (Hana Keindlová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//z4ax4z// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma