Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
zpracovani mlekaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Technologie zpracování mléka
(Monika Daňková)2020, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/g2n0g/ | Učitelství pro základní školy / Učitelství chemie pro základní školy | Práce na příbuzné téma
Pozice malé rodinné firmy v podnikatelském prostředí ruského agrobyznysu: případová studie odvětví zpracování mléka
(Andrei Shelamov)2020, Bakalářská práce, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jfidqw// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma
Integrované membránové separace při zpracování mléka a syrovátky se zaměřením na elektrodialýzu
(Nikolay Shakhno)2022, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//hzzrn0// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma
Možnosti zpracování kozího mléka na mléčné výrobky
(Martin Novotný)2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2il9bn// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Popis a hodnocení vybraných technologií zpracování mléka
(Kateřina Podlasová)2016, Bakalářská práce, Technická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//kbzo3p// | Procesní inženýrství / Technologická zařízení staveb | Práce na příbuzné téma
Nové trendy při zpracování mléka a výrobě tvarohů
(Daniela Fikarová)2016, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//zgmvzo// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Návrh rodinné farmy zaměřené na chov koní a zpracování klisního mléka
(Lucie Hájková)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ivvxfb// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma
Ovčí mléko a možnosti jeho zpracování
(Kateřina Borková)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8gfyof// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie zpracování a senzorické hodnocení jakosti kravského mléka a vybraných produktů z něj vyrobených
(Soňa BROŽOVÁ)2013, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//xj5fcq// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma
Produkce a zpracování mléka - analýza aktuálních problémů
(Daniela Klobásová)2011, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//9j1zlx// | Podnikání a administrativa / | Práce na příbuzné téma