Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

zpracovani ovoce

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Možnosti zpracování asijských odrůd peckového ovoce
 (Michal Havránek)

2023, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//u7rgyr// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Možnosti zpracování vybraných druhů exotického ovoce na džemy a želé
 (Michaela Pavlíková)

2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//r1m4rn// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vertikální integrace vybraného podniku ze sektoru zpracování a konzervování ovoce a zeleniny a její souvislost s vývojem finanční pozice
 (Radek Novák)

2018, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//rlvvgy// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma

Kuchyňské zpracování ovoce
 (Tereza MŇUKOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9f14tb// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Malovýrobní technologie využití a zpracování ovoce z extenzivních biosadů
 (Dagmar PREKOPOVÁ)

2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//tvj2l3// | Zemědělské inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Bioodpady ze zpracování ovoce a zeleniny
 (Zuzana Chadimová)

2012, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//n1us14// | Udržitelné využívání přírodních zdrojů / | Práce na příbuzné téma

Možnosti využití ochranných kultur při zpracování ovoce a zeleniny
 (Michaela Svatoňová)

2013, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//5bkl17// | Kvalita zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Výživové vlastnosti ovoce, oblíbenost a spotřeba u středoškoláků.
 (Klára ŠUHAJOVÁ)

2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//mxeyw6// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Technologické parametry a konzervárenské zpracování méně známých druhů ovoce
 (Iveta Rosová)

2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//mubusc// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Sortiment a jakostní parametry destilátů z hroznů a jiného ovoce.
 (Martin Kulheim)

2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ufcebz// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)