Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

bakteriociny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 17 prací)
Inhibiční působení protektivních kultur na bakterie rodu Enterococcus s dekarobxylázovou aktivitou
 (Iva Březinová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0a0g5v// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Inhibiční působení protektivních kultur na vybrané bakterie mléčného kvašení s dekarboxylázovou aktivitou
 (Ivana Zicháčková)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//q3191o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u vybraných bakterií rodů Enterococcus a Staphylococcus
 (Pavel PLEVA)

2017, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//skj3sb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Antimikrobní působení esenciálních olejů na bakterie produkující biogenní aminy
 (Viera Nováková)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//24y2re// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Inhibiční působení protektivních kultur na bakterie rodu Enterococcus s dekarobxylázovou aktivitou
 (Iva Březinová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0a0g5v// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných přírodních látek na bakterie produkující biogenní aminy
 (Ivana Huňová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xhd72i// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Biogenní aminy ve fermentovaných mléčných výrobcích
 (Kristýna Bubelová)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0fffgj// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Činitelé ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu Enterococcus faecium
 (Veronika Mandová)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ya7pkd// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Probiotický potenciál bakterií produkujících bakteriociny
 (Matěj Hrala)

2015, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/tya4n/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Bakteriociny produkované druhy rodu Pseudomonas
 (Kristýna Dufková)

2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/agpha/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 17 prací)