Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

prodlouzeni trvanlivosti

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 14 prací)
Nanomateriály s enkapsulovanými biologicky aktivními látkami pro prodloužení trvanlivosti potravin
 (Štěpánka Penčáková)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//89s2cu// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Ošetření ovoce a zeleniny pomocí nízkotlaké plazmy vedoucí k prodloužení jejich trvanlivosti
 (Kamila Matajová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//eujk0k// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Zlepšení kvality a prodloužení trvanlivosti pečiva vyrobeného ze zmrazeného polotovaru
 (Lucie Pernikářová)

2020, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//e47gir// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti prodloužení trvanlivosti pečiva přídavkem antifungálních kultur
 (Kristýna Klárová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//rtxxlr// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologie nefiltrovaných piv z minipivovarů a malých pivovarů a možnosti prodloužení trvanlivosti
 (Jolana Janíková)

2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//gislvz// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Prodloužení trvanlivosti jablečno-řepného moštu pomocí kombinace záhřevu a silic
 (Marek Mazal)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//lunlse// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Prodloužení trvanlivosti minimálně opracovaných potravin
 (Kateryna Miasnikova)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//04f7rj// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Rostlinné antioxidanty jako alternativa pro prodloužení trvanlivosti masných výrobků
 (Kateřina Havlová)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//cqrn1v// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologie sýrů ošetřených bioaktivními látkami za účelem prodloužení jejich trvanlivosti
 (Barbora Nedělová)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//1x8f8j// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Sledování změn jakostních ukazatelů při prodloužení doby trvanlivosti tepelně opracovaných masných výrobků
 (Radmila Holčíková)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//wthnng// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 14 prací)