Theses on the same topic (having an identical keyword):
porkKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vývoj a změny v komoditní vertikále prasata - vepřové maso v Srbsku před vstupem do EU
(Jovana Stojanović)2020, Bakalářská práce, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//gt9bsy// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Theses on a related topic
Pokrok v omezování jakostních odchylek vepřového masa
(Lucie Mitlenerová)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//l0odte// | Veřejná správa v zemědělství a krajině / | Theses on a related topic
Modelování komoditní vertikály vepřového masa
(Nikola Růžičková)2023, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//miv668// | Ekonomika a management / | Theses on a related topic
Vliv zkrmování Helianthus tuberosus na výskyt skatolu ve vepřovém masu kanečků.
(Eliška Císařová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//4cvy0z// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Vliv porážkové hmotnosti na ekonomiku produkce vepřového masa.
(Tereza Plíšková)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//tjozok// | Veřejná správa v zemědělství a krajině / | Theses on a related topic
Hmotnostní ztráty při technologických úpravách vepřového masa
(Tereza Novotná)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4c5lj4// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Vlivy působící na vybrané jakostní parametry vepřového masa
(Kateřina Kadlecová)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vyxkj3// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Potravinová soběstačnost České republiky - vepřové maso
(Olga Konšalová)2020, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//m8ps7r// | Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa | Theses on a related topic
Vepřové maso – učební text pro obor kuchař
(Libor Marčík)2010, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/dcr05/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Theses on a related topic
Vliv kvality vepřového sádla na jakostní parametry paštik
(Michaela Hudcová)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//trh0ix// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic