Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

maso

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 21 theses)
Vlivy působící na celkovou jakost výsekového masa a odchylky jakosti
 (Adéla Kolísková)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//8tbt4d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Význam třídění masa a jeho jakost pro masnou výrobu
 (Simona Welszarová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//2tu33b// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv druhu masa a použitého láku na senzorickou jakost sušeného masa
 (Andrea Hercová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//w1pan0// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv doby skladování na senzorickou jakost sušeného masa
 (Tereza Martincová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//sdzm1y// | Potravinářství a výživa člověka / | Theses on a related topic

Receptury a současná jakost masných výrobků
 (Tereza Bočková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5t98ln// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Nutriční zhodnocení a senzorická jakost alternativ masa
 (Jana Reitšpiesová)

2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//e6pgha// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Theses on a related topic

Vliv medvědího česneku na senzorickou jakost tepelně opracovaného masného výrobku
 (Kateřina Kadlecová)

2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//66v267// | Potravinářství a výživa člověka / | Theses on a related topic

Senzorická jakost sterilovaných masozeleninových výrobků určených pro dětskou výživu
 (Soňa Hroudová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//v56uwb// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Monitoring PSE masa a jeho vliv na jakost masných výrobků
 (Josef KOVÁŘ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vxvhcu// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Produkce, zpracování a jakost králičího masa
 (Tereza Kopřivová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//v4d73c// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 21 theses)