Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
sterilaceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Minimalizace rizik při tepelné sterilaci potravin
(Lukáš Irgl)2018, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ygm4jd// | Bezpečnost společnosti / Řízení environmentálních rizik | Práce na příbuzné téma
Využití nízkoteplotního plazmatu pro sterilaci obalů a potravin.
(Tereza Kordová)2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//rpqj8l// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení vitamínu C v čerstvé a zpracované zelenině
(Marek Pytlík)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//gq4e4q// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Změny při tepelné úpravě masa
(Jana Koudelková)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6xug3s// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Způsoby tepelné úpravy masa se zaměřením na úpravu metodou sous-vide
(Anna Bartošíková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//z8dfkd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologické parametry a konzervárenské zpracování plodové zeleniny
(Lenka Pechová)2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ligbcm// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Změny stability ořechů a máku vůči žluknutí po ošetření mikrovlnným zářením
(Klára Vašíčková)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hywtix// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv sterilizace na obsah heterocyklických aromatických aminů v taveném sýru
(Kateřina Grycová)2024, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/e7xy2/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma