Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

druhy sladidel

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Úroveň glykemie v lidské krvi jako ukazatel použití různých druhů sladidel v potravinách
 (Klára MATĚJČKOVÁ)

2015, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ga2j18// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Theses on a related topic

Porovnání umělých sladidel a cukru (sacharózy) z hlediska škodlivosti na zdraví
 (Eliska Romankiv)

2020, absolventská práce, VOŠES A SPŠPT

http://theses.cz/id//0w3xd1// | Potravinářská technologie a biotechnologie / | Theses on a related topic

Vliv použitých sladidel na senzorické vlastnosti nápojů z vybraných druhů ovoce
 (Radek PRAYER)

2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//6ejfqw// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Theses on a related topic

Využití náhradních sladidel v nealkoholických nápojích a jejich vliv na senzorickou jakost
 (Tereza ČIHÁKOVÁ)

2015, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//sgr9op// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Theses on a related topic

Aktuální poznatky o zdravotních rizicích spojených s konzumací umělých sladidel
 (Petra Turková)

2011, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//04pvgh// | Ekologie a ochrana životního prostředí / Management ochrany životního prostředí | Theses on a related topic

Vliv použitých sladidel na senzorické vlastnosti džemů z vybraných druhů ovoce
 (Pavel PIHLÍK)

2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//v9osa5// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Theses on a related topic

Využití náhradních sladidel v nealkoholických nápojích a jejich vliv na senzorickou jakost
 (Denisa WEISSOVÁ)

2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//gbcssx// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Theses on a related topic

Porovnání senzorických vlastností džemů slazených steviol-glykosidy a dalšími sladidly
 (Nela KÜFFNEROVÁ)

2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//absilw// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Theses on a related topic

Náhradní sladidla v potravinách
 (Dana Krejčová)

2010, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//fn03aw// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic