Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

organolepticke vlastnosti

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 21 theses)
Vplyv senzoricky aktívnych látok na organoleptické vlastnosti ovocných destilátov
 (Juliána Kučerová)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//xvq3nr// | Chemie a analýza potravin / | Theses on a related topic

Vliv způsobu tepelné úpravy hovězího masa na nutriční hodnotu, technologické a organoleptické vlastnosti
 (Daniel Drholec)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//70kyky// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Hydrokoloidy a jejich vliv na vlastnosti smetanových krémů
 (Šimon Borek)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//m9k9sp// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Vliv monoacylglycerolu na texturní a organoleptické vlastnosti vícezrnných rohlíků
 (Vojtěch FRANTÍK)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0kacga// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv chemické struktury vonných a chuťových látek na organoleptické vlastnosti potravin
 (Michaela Dvořáková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//74jlyt// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Vliv původu intenzivně odchovávaného okouna říčního (Perca fluviatilis) na výtěžnost, chemické složení a organoleptické vlastnosti jeho masa
 (Ondřej FLOKOVIČ)

2014, Diplomová práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//j36411// | Zootechnika / Rybářství | Theses on a related topic

Vliv kombinace kozího a kravského mléka na vlastnosti sýra
 (Zuzana Charousová)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hfj7au// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv doby zrání na senzorické vlastnosti hovězího masa
 (Matěj KOŘÁN)

2019, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//s53d9c// | Zootechnika / | Theses on a related topic

Mražené krémy a jejich reologické vlastnosti
 (Nela Vybíhalová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//fb2fpc// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Texturní vlastnosti pečiva připraveného z komerčních bezlepkových směsí
 (Eliška Musilová)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nb5nov// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 21 theses)