Theses on the same topic (having an identical keyword):
vápníkKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
FUNKČNÍ POTRAVINY ROSTLINNÉHO PŮVODU A JEJICH VYUŽITÍ V GASTRONOMII
(Veronika Václaviková)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/4jae7z/ | / | Theses on a related topic
Zinek v potravinách rostlinného původu
(Nikola Kamenská)2019, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/pqr5n/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Theses on a related topic
Potraviny bohaté na antioxidanty
(Erika Zárubová)2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ijz2yp// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Theses on a related topic
Přírodní toxické látky v potravinách rostlinného původu
(Adéla ZÁVODNÁ)2023, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//fksea6// | Nutriční terapie / | Theses on a related topic
Možnosti využití netradičních a nových potravin rostlinného původu v zemích Evropského společenství v letech 2010-2022
(Oksana KRAUS)2024, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//9mtdib// | Agropodnikání / | Theses on a related topic
Hodnocení obsahu reziduí pesticidů v potravinách rostlinného původu dle požadavků obchodních řetězců
(Lukáš Milisderfer)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//id9db4// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Rozdíly v technologii výroby a legislativních požadavcích na české a vietnamské potraviny živočišného původu
(Hong Phuong Luongová)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6fug2f// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Netradiční potraviny živočišného původu
(Marie Klanicová)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3roijv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Prevalence patogenních kmenů Yersinia enterocolitica v potravinách živočišného původu a charakterizace získaných izolátů
(Petra Parůžková)2016, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/aek47/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Theses on a related topic
Potraviny bohaté na antioxidanty
(Erika Zárubová)2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ijz2yp// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Theses on a related topic