Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

vápník

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 18 theses)
FUNKČNÍ POTRAVINY ROSTLINNÉHO PŮVODU A JEJICH VYUŽITÍ V GASTRONOMII
 (Veronika Václaviková)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/4jae7z/ | / | Theses on a related topic

Zinek v potravinách rostlinného původu
 (Nikola Kamenská)

2019, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/pqr5n/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Theses on a related topic

Potraviny bohaté na antioxidanty
 (Erika Zárubová)

2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ijz2yp// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Theses on a related topic

Přírodní toxické látky v potravinách rostlinného původu
 (Adéla ZÁVODNÁ)

2023, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//fksea6// | Nutriční terapie / | Theses on a related topic

Možnosti využití netradičních a nových potravin rostlinného původu v zemích Evropského společenství v letech 2010-2022
 (Oksana KRAUS)

2024, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//9mtdib// | Agropodnikání / | Theses on a related topic

Hodnocení obsahu reziduí pesticidů v potravinách rostlinného původu dle požadavků obchodních řetězců
 (Lukáš Milisderfer)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//id9db4// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Rozdíly v technologii výroby a legislativních požadavcích na české a vietnamské potraviny živočišného původu
 (Hong Phuong Luongová)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6fug2f// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Netradiční potraviny živočišného původu
 (Marie Klanicová)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3roijv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Prevalence patogenních kmenů Yersinia enterocolitica v potravinách živočišného původu a charakterizace získaných izolátů
 (Petra Parůžková)

2016, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/aek47/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Theses on a related topic

Potraviny bohaté na antioxidanty
 (Erika Zárubová)

2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ijz2yp// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 18 theses)