Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

cestovní ruch

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 25 theses)
Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Benešov; obce a města od L-S)
 (Edita Pokorná)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13124/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

Komparace rozsahu poskytovaných služeb ve vybraných gastronomických provozovnách
 (Petra Neumanová)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/zcg3r/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic

Progresivní typy gastronomických provozů v zahraničí
 (Matúš Kučera)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11889/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

Charakteristika gastronomických provozoven ve Středočeském kraji
 (Jana Šílená)

2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/7799/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic

Analýza regulace kouření v gastronomických zařízeních České republiky
 (Tereza Kamarýtová)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/41264 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Theses on a related topic

História a vývoj čokolády v súčasnej gastronomii
 (Katarína Černajová)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/7169/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic

Funkčnost a efektivita systému HACCP a nutriční jakost stravy v zařízení společného stravování
 (Lucie OŠMEROVÁ)

2018, Diplomová práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//2dkosz// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně a podpoře veřejného zdraví | Theses on a related topic

Nejčastěji zjišťované závady v zařízeních společného stravování na území Moravskoslezského kraje v roce 2006
 (Blanka ŠKRACHOVÁ)

2008, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//io286e// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví | Theses on a related topic

Postupy založené na principu HACCP pro výrobu zeleninových salátů v zařízeních společného stravování
 (Jaroslav MOČIGEMBA)

2009, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//sj8zfv// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví | Theses on a related topic

ZHODNOCENÍ ÚROVNĚ PROVOZŮ GASTRONOMICKÝCH ZAŘÍZENÍ VE VYBRANÝCH
 (Veronika Chmelíčková)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/s44t9l/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 25 theses)