Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

segmentace

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 12 theses)
Segmentace na trhu bezlepkových potravin
 (Tereza Fendrychová)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/85043 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod | Theses on a related topic

Segmentace trhu bezlepkových protravin
 (Anna Gruberová)

2013, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/40787 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Theses on a related topic

Potraviny pro zvláštní výživu-potraviny pro osoby s nesnášenlivostí lepku
 (Petra Klusová)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//wn2zjp// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Bezlepkové potraviny jako součást alternativních směrů výživy
 (Petra Marášková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//enlmo6// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vyhodnocení dostupnosti základních potravin pro osoby s poruchami stravování (celiakie)
 (Katarína Petrášková)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11122/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic

Nutriční hodnocení přirozeně bezlepkových potravin ve stravě celiaka
 (Alexandra KOČANOVÁ)

2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//k0somz// | Nutriční terapie / | Theses on a related topic

Segmentace na trhu bezlepkových potravin
 (Tereza Fendrychová)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/85043 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod | Theses on a related topic

Nabídka potravin pro celiaky a jejich uplatnění při každodenním stravování
 (Šárka Janečková)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hejkn9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
 (Radka OSINKOVÁ)

2020, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//8s38wo// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Theses on a related topic

Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
 (Adéla HANUŠOVÁ)

2022, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//l3jrdm// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 12 theses)