Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

restaurant

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Analýza služeb v franchisingovém řetězci „Švejk restaurant
 (Lucie Kratochvílová)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14896/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Business plan of a new restaurant
 (Kristina Polikhronidi)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/9083/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma

Kvalita stravování v menze Academic restaurant Univerzitního kampusu Brno Bohunice
 (Petra Janovská)

2012, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/x32yn/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma

Marketing služieb a situačná analýza podniku AM RESTAURANT, s. r. o.
 (Marianna Durjančíková)

2006, Diplomová práce, Vysoká škola regionálního rozvoje a Bankovní institut – AMBIS

https://is.ambis.cz | Ekonomika a management / Management | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský plán Penzión U Jurištu, restaurant & spa
 (Juraj Badura)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13979/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Restaurant trends.
 (Ulyana Lisahorava)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/7020/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analysis of the Customers' Satisfaction in the Restaurant Planet Sushi
 (Andrea Vilímová)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11841/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma

Koncept Restaurant day
 (Zuzana Bartíková)

2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/15046/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Le plan d'affaires d'un restaurant gastronomique a Olomouc
 (Klára POSPÍŠILOVÁ)

2019, Diplomová práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//5kpf88// | Filologie / Odborná francouzština pro hospodářskou praxi | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)