Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
stravování seniorůKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Inovace bojových dávek potravin pro AČR a krizové situace
(Daniel Benda)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//oefao6// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Optimalizace skladby potravin a pokrmů pro zabezpečení výživy civilního obyvatelstva v krizových stavech.
(Eliška PŠENČÍKOVÁ)2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//gfxi3z// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv podmínek chovu lososovitých ryb na jejich nutriční hodnotu a vnitřní prostředí
(Michal Urban)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6d1snq// | Zootechnika / Rybářství a hydrobiologie | Práce na příbuzné téma
Výroba bezlepkových sušenek s netradiční surovinovou skladbou a stanovení jejich nutriční hodnoty
(Kateřina Matějková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//czm3h2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnota vybraných rybích výrobků s vyšším obsahem polyenových kyselin a jejich dietologické hodnocení
(Katsiaryna Hermanovich)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//0kw6v1// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnota vybraných rybích výrobků a jejich dietologické hodnocení
(Václava Susan Holinková)2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//u73fpz// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Světová produkce sýrů a jejich párování v gastronomii.
(Ema Palíková)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/laeg9/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma
Stravovací zvyklosti žáků ZŠ a SŠ s ohledem na konzumaci mléka a mléčných výrobků a informovanost žáků o jejich nutriční hodnotě
(Pavlína ŠVECOVÁ)2014, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//l6ei2u// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma
Charakteristika jakosti nealkoholických nápojů z hlediska jejich nutriční hodnoty
(Michaela Turková)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yljjyo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv původu a podmínek chovu lososovitých ryb na jejich nutriční hodnotu.
(Michal Urban)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6pq4qq// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma