Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

stravování seniorů

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 19 prací)
Inovace bojových dávek potravin pro AČR a krizové situace
 (Daniel Benda)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//oefao6// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Optimalizace skladby potravin a pokrmů pro zabezpečení výživy civilního obyvatelstva v krizových stavech.
 (Eliška PŠENČÍKOVÁ)

2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//gfxi3z// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv podmínek chovu lososovitých ryb na jejich nutriční hodnotu a vnitřní prostředí
 (Michal Urban)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6d1snq// | Zootechnika / Rybářství a hydrobiologie | Práce na příbuzné téma

Výroba bezlepkových sušenek s netradiční surovinovou skladbou a stanovení jejich nutriční hodnoty
 (Kateřina Matějková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//czm3h2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnota vybraných rybích výrobků s vyšším obsahem polyenových kyselin a jejich dietologické hodnocení
 (Katsiaryna Hermanovich)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//0kw6v1// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnota vybraných rybích výrobků a jejich dietologické hodnocení
 (Václava Susan Holinková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//u73fpz// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Světová produkce sýrů a jejich párování v gastronomii.
 (Ema Palíková)

2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz/th/laeg9/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma

Stravovací zvyklosti žáků ZŠ a SŠ s ohledem na konzumaci mléka a mléčných výrobků a informovanost žáků o jejich nutriční hodnotě
 (Pavlína ŠVECOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//l6ei2u// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma

Charakteristika jakosti nealkoholických nápojů z hlediska jejich nutriční hodnoty
 (Michaela Turková)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yljjyo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv původu a podmínek chovu lososovitých ryb na jejich nutriční hodnotu.
 (Michal Urban)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6pq4qq// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 19 prací)