Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

lustenina

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Význam luštěnin ve výživě člověka
 (Helena SCHMIDTOVÁ)

2023, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//0d4eer// | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

Vyhledávání potenciálních lektinů v luštěninách
 (Žaneta Svobodová)

2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/gdu8q/ | Biochemie / Chemoinformatika a bioinformatika | Práce na příbuzné téma

Nové potenciální lektiny z luštěnin
 (Pavlína Potúčková)

2019, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/w6xqo/ | Biochemie / Chemoinformatika a bioinformatika | Práce na příbuzné téma

Luštěniny a jejich využití v pekařství
 (Julie DVOŘÁKOVÁ)

2023, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//4hqrmu// | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

Nutriční změny v klíčených luštěninách zpracovaných sušením
 (Karin VIKTORINOVÁ)

2020, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//dc8h9s// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Přehled produkce luštěnin ve východní Africe - výzvy a perspektivy
 (Andrea Maršíčková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//u0sf14// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma

Vliv máčení na obsah oligosacharidů v luštěninách
 (Markéta Jeníčková)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//8ipl0l// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Klíčené luštěniny se sníženým obsahem oligosacharidů jako zdroj pokrmů
 (Natálie Pečenková)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//kifzeg// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Stanovení peroxidasy a polyfenoloxidasy v osemení luštěnin
 (Veronika ČERNOCHOVÁ)

2024, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//gkhaep// | Biochemie / | Práce na příbuzné téma

Využití obilovin a luštěnin při výrobě potravin pro vegetariány
 (Jakub Vybíral)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//eeztq3// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)