Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
rostlinný nápojKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Nutriční a senzorická jakost obilninových kaší pro kojence a batolata
(Anna Němcová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//w22z2n// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Senzorická analýza vybraných druhů jedlého hmyzu
(Veronika Kotrbová)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8u9v4b// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Senzorická jakost komerčních výrobků na redukci hmotnosti
(Valeriya Bondareva)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//bm0ahf// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Inovace receptur masných výrobků s ohledem na nutriční hodnotu
(Markéta Janík Piechowiczová)2023, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//63mmbf// | Technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma
Profil aminokyselin v alternativních proteinových doplňcích stravy určených pro sportovní výživu a jejich senzorická přijatelnost u různých skupin konzumentů.
(Sabina Špičková)2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//eyxm9z// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Vliv přidání řepkového oleje do krmné směsi na nutriční hodnotu a sklizňové parametry u cvrčka domácího
(Michaela Šlechtová)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//0ysgms// | Chov zájmových zvířat / | Práce na příbuzné téma
Vliv způsobu tepelné úpravy hovězího masa na nutriční hodnotu, technologické a organoleptické vlastnosti
(Daniel Drholec)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//70kyky// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Plodová zelenina - nutriční a gastronomický význam
(Veronika Skupinová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//byzfrr// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Porovnání nutriční a senzorické jakosti vybraného masného výrobku z hlediska obsahu tuku a soli
(Nikola Zapletalová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9kgiwh// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Senzorická jakost vybraných cukrářských výrobků z bezlepkových surovin pomocí modifikovaných receptur
(Daria Musiienko)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//jufnoo// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma