Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

vegetariánská strava

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
Speciální systémy stravování (alternativní výživa, přírodní strava, makrobiotická strava, vegetariánská strava)
 (Marcela DOLEŽELOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6rzrc4// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Alternativní výživa ve stravování
 (Barbora Lexová)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13104/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Alternativní způsoby výživy
 (Kristýna Sůvová)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13077/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

A Market Analysis for the Establishment of a Potential Business Offering Vegetarian/Vegan Food and Yoga Classes
 (Denisa Plešová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta humanitních studií / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//20iafi// | Filologie / Anglický jazyk pro manažerskou praxi | Práce na příbuzné téma

Raw food versus cooked food
 (Daniela Hanušková)

2016, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ur326/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologický pohled na tzv. raw food (syrovou stravu)
 (Anežka Skarková)

2017, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/wrjj6/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Možnosti stravování formou "raw food"
 (Eva Haluzová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//oih51w// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

RAW food - živá strava
 (Michaela Kikalová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//cogu1j// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení obsahu mastných kyselin v "raw food" produktech
 (Anna Kollertová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//po3y09// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Údržnost "raw" potravin
 (Pavla Bočková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//x7yiiy// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)