Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

malolakticka fermentace

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Využití hydroxyskořicových kyselin k inhibici malolaktické fermentace u červených vín
 (Pavlína Hanáková)

2024, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//03oufs// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Využití hydroxyskořicových kyselin k inhibici malolaktické fermentace u bílých vín
 (Michaela Hanzlíková)

2024, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//utvkz3// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Využití kyseliny fumarové k inhibici malolaktické fermentace u bílých vín
 (Jan Šťastný)

2024, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//sjbbcu// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Vliv doby inokulace na průběh malolaktické fermentace
 (Radim Hasil)

2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//i66u3y// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Vliv malolaktické fermentace na aromatický profil červeného vína.
 (Radek Veselý)

2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//191ac0// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Sledování průběhu malolaktické fermentace u bílých vín
 (Anastasiia Shpitko)

2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bjiwpy// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Vliv malolaktické fermentace na obsah antioxidantů v červeném víně
 (Lucie HUMPULOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7zwgvt// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv malolaktické fermentace na antioxidační aktivitu vína
 (Jana HANÁKOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hbbe5g// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma