Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

reologicke vlastnosti

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Vliv biopolymerů na adhezivní a reologické vlastnosti cementů z fosforečnanu vápenatého
 (David Scholz)

2020, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//ezswpo// | Chemie a chemické technologie / | Práce na příbuzné téma

Reologické vlastnosti modifikovaných polymer-kompozitních kostních past
 (Kristýna Hlináková)

2018, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//vnme8s// | Chemie, technologie a vlastnosti materiálů / | Práce na příbuzné téma

Vliv polymerních mikrovláken na reologické a mechanické vlastnosti kostních cementů z fosforečnanu vápenatého
 (Matej Dzurov)

2019, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//5qe0pp// | Chemie, technologie a vlastnosti materiálů / | Práce na příbuzné téma

Reologické vlastnosti tavených syrov
 (Michaela Kardošová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hfttl9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Reologické/mechanické vlastnosti vybraných biologických tkání a jejich modelů
 (Vendula Paculová)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//x3kvzw// | Biomateriály a kosmetika / - | Práce na příbuzné téma

Vliv postupného přidávání vody na reologické vlastnosti tavených sýrů
 (Wendy Číhalová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//d4hkru// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku enzymu na reologické vlastnosti bezlepkového těsta a pečiva
 (Vikendra Dabash)

2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sgsunj// | Food Chemistry and Technology / Food Technology | Práce na příbuzné téma

Reologické vlastnosti připravených krémů na ruce
 (Klára Vojáčková)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//c23z1d// | Chemie a technologie potravin / Technologie tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Vliv aditiv na reologické vlastnosti ovocných a zeleninových pyré
 (Roman Šebela)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//txc685// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Reologické vlastnosti tekutých vaječných hmot při pasteračních teplotách
 (Hana Krišová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6b1p6f// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)