Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 17 prací)
Fermentované masné výrobky vyrobené bez použití udícího kouře
 (Klára Janíková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//fruzjk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Fermentované masné výrobky jako potenciální zdroj Encephalitozoon cuniculi
 (Tereza VECKOVÁ)

2018, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//d516dn// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Fermentované masné výrobky na bázi skopového masa.
 (Lucie KOSTŘICOVÁ)

2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hhwf0y// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Fermentované masné výrobky ze skopového masa s přídavkem prebiotik
 (Radek HOLÍK)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//grdg50// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Probiotické mikroorganismy v masné výrobě
 (Kateřina Zelinková)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ci5gh9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Bakterie mléčného kvašení v potravinářském průmyslu.
 (Michaela Jurčáková)

2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ui70t/ | Specializace v pedagogice / Pedagogické asistentství přírodopisu pro základní školy Pedagogické asistentství chemie pro základní školy | Práce na příbuzné téma

Bakterie mléčného kvašení a jejich podíl na kvalitě mléčných výrobků
 (Barbora Palkovská)

2014, Bakalářská práce, Hornicko-geologická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/103487 | Nerostné suroviny / Environmentální biotechnologie | Práce na příbuzné téma

Inhibiční působení protektivních kultur na vybrané bakterie mléčného kvašení s dekarboxylázovou aktivitou
 (Ivana Zicháčková)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//q3191o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Mléčné bakterie ve vinařství a studium jejich inhibice
 (Claudia Sapanelová)

2019, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3ay2th// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 17 prací)