Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

nutricni hodnoty potravin

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Nutriční hodnoty potravin v rámci jídelního lístku ve školní jídelně
 (Lenka Fišarová)

2018, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/b0zhy/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma

Budoucnost uvádění nutričních hodnot u potravin
 (Tereza Muzikářová)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/15206/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Tvorba databáze nutričních hodnot potravin rostlinného původu s ohledem na jejich změny během úprav a skladování
 (Martin Kičmer)

2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ct47xp// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnocení přirozeně bezlepkových potravin ve stravě celiaka
 (Alexandra KOČANOVÁ)

2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//k0somz// | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

Výživa a bezpečnost potravin v těhotenství
 (Veronika Krejčová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ts7r7v// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnoty přesnídávek dětí na 1. stupni ZŠ v běžných a ve vyloučených lokalitách v Ústí nad Labem a v Trmicích
 (Lucie KARAFFOVÁ)

2017, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

http://theses.cz/id//p0xcjq// | Učitelství pro základní školy / Učitelství pro 1. stupeň základní školy | Práce na příbuzné téma

Tepelná úprava potravin a její vliv na nutriční hodnotu
 (Marek Strečanský)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/3yofcb/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / | Práce na příbuzné téma

Konvenience versus čerstvé produkty – ekonomická náročnost, nutriční hodnoty, preference zákazníků gastronomického zařízení
 (Anna Soshkova)

2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/8770/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Vliv kyseliny fytové na nutriční hodnotu potravin
 (Petra VOJTÍŠKOVÁ)

2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//x9wpnm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Bojové dávky potravin v mimoevropských zemích
 (Lukáš Zahradníček)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qr25ju// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)