Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

maso

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Chemical analysis of fatty acids and volatile substances of selected types of nuts and seeds
 (Morine Akuro Ndah)

2024, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//izuu58// | Agri-food Systems and Rural Development / | Práce na příbuzné téma

Chemical composition and in vitro antibacterial effects of vapours of essential oils from plants recommended by the European Medicines Agency against respiratory infections
 (Julien Antih)

2024, Disertační práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//rwa95q// | Zemědělská specializace / Tropical Agrobiology and Bioresource Management | Práce na příbuzné téma

Chemical analysis of the essential oil of selected African plants
 (Abiodun Ogundele)

2024, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//nzlgdd// | Agri-food Systems and Rural Development / | Práce na příbuzné téma

Vliv pohlaví na jatečnou hodnotu a chemické složení jehněčího masa.
 (Kateřina Urbánková)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bw1y6a// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Jakostní znaky masa faremně chované a volně žijící zvěře
 (Kateřina LABUDOVÁ)

2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ovr9bn// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Chemické složení jehněčího masa
 (Kateřina Urbánková)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//odobkh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv mrazírenského skladování na senzorickou jakost a chemické složení rybího masa
 (Martina Zajíčková)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zc0v3l// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Chemické a nutriční hodnoty masa jatečných zvířat a změny masa v průběhu zrání a skladování
 (Jan JELÍNEK)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//22gro5// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Aktuální problematika zpracování drůbežího masa do masných výrobků
 (Jakub Formánek)

2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//qntnwv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv techniky lovu na vybrané parametry masa
 (Barbora ČERNÁ)

2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//n3c6uv// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)