Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
masoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Chemical analysis of fatty acids and volatile substances of selected types of nuts and seeds
(Morine Akuro Ndah)2024, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//izuu58// | Agri-food Systems and Rural Development / | Práce na příbuzné téma
Chemical composition and in vitro antibacterial effects of vapours of essential oils from plants recommended by the European Medicines Agency against respiratory infections
(Julien Antih)2024, Disertační práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//rwa95q// | Zemědělská specializace / Tropical Agrobiology and Bioresource Management | Práce na příbuzné téma
Chemical analysis of the essential oil of selected African plants
(Abiodun Ogundele)2024, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//nzlgdd// | Agri-food Systems and Rural Development / | Práce na příbuzné téma
Vliv pohlaví na jatečnou hodnotu a chemické složení jehněčího masa.
(Kateřina Urbánková)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bw1y6a// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Jakostní znaky masa faremně chované a volně žijící zvěře
(Kateřina LABUDOVÁ)2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ovr9bn// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Chemické složení jehněčího masa
(Kateřina Urbánková)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//odobkh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv mrazírenského skladování na senzorickou jakost a chemické složení rybího masa
(Martina Zajíčková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zc0v3l// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Chemické a nutriční hodnoty masa jatečných zvířat a změny masa v průběhu zrání a skladování
(Jan JELÍNEK)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//22gro5// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Aktuální problematika zpracování drůbežího masa do masných výrobků
(Jakub Formánek)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//qntnwv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv techniky lovu na vybrané parametry masa
(Barbora ČERNÁ)2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//n3c6uv// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma