Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
syrupsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Sirupy - tekuté slazení
(Erika Rajchová)2020, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/mzdn9/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma
Chromatografická separace cukrovarnických sirobů
(Linda Fialová)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//o4a7be// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení kvality bylinných sirupů
(Vendula Hrabiecová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//65bl72// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby ovocných a bylinných sirupů
(Michaela Výletová)2022, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3bmjgf// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická stabilita ovocných sirupů
(Filip Bucko)2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//qei1r5// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Využití fyzikálně-chemických metod pro odbarvování cukerných šťáv
(Simona Křížová)2015, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//yirntx// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Kvalitativní parametry vybraných sirupů v maloobchodní síti
(Veronika Červinková)2017, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//65548j// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Zavedení výrobku na trh - sirupy Essence
(Blanka Martinů)2014, Bakalářská práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3ckqee// | Ekonomika a management / Marketing | Práce na příbuzné téma