Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Tavený sýr

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Faktory ovlivňující senzorickou jakost analogů tavených sýrů
 (Kateřina Sůkalová)

2020, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//j6o9xm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv použitých složek na jakost analogů tavených sýrů
 (Denisa Vránová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ll43se// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující senzorickou jakost analogů tavených sýrů
 (Kateřina Sůkalová)

2020, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//7qh6hr// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vybrané faktory ovlivňující texturní vlastnosti analogů tavených sýrů
 (Zuzana Hanáková)

2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8tw7tc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující viskozitu analogů tavených sýrů během chládnutí
 (Lenka HUDEČKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//srm0iz// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Texturní vlastnosti analogů tavených sýrů vyrobených s použitím tuků s různým zastoupením mastných kyselin.
 (Kateřina HORÁKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jh41pp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Změna texturních vlastností analogů tavených sýrů v důsledku aplikace vybraných hydrokoloidů
 (Jitka ŠINDLEROVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//200dgx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vybrané faktory ovlivňující texturní vlastnosti analogů tavených sýrů
 (Zuzana Hanáková)

2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8tw7tc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma