Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
pšeniceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv použité pšeničné mouky na texturní vlastnosti muffinů
(Veronika Poledníková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pauwvt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv způsobu zpracování larev potemníka brazilského na barevné a texturní vlastnosti produktu
(Jana Čaloudová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//a3ugp7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Aktuální témata v literatuře pro děti a mládež na příkladu děl Muffin a čaj a Koláčky a spiklenci
(Klára ZŮBKOVÁ)2024, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//h3e3lr// | Český jazyk a literatura se zaměřením na vzdělávání / Český jazyk a literatura se zaměřením na vzdělávání / Speciální pedagogika pro 2. stupeň základních škol a střední školy | Práce na příbuzné téma
Směsi pro výrobu bezlepkových muffin s přídavkem vlákniny
(Kristýna Bazalová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//n7xogp// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma