Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

nutricni hodnoceni

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 29 prací)
Proces nutriční péče s důrazem na nutriční diagnózy
 (Pavlína Kosečková)

2015, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/wexac/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnocení bezlepkové stravy
 (Alexandra KOČANOVÁ)

2020, absolventská práce CŽV, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//qncqmf// | Nutriční terapeut - CŽV - kombinovaná forma / | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnocení přirozeně bezlepkových potravin ve stravě celiaka
 (Alexandra KOČANOVÁ)

2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//k0somz// | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnocení ovesného zakysaného výrobku bez lepku
 (Nela KOPEČNÁ)

2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//gkk7ms// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnocení rybích výrobků a pokrmů pro celodenní stravu
 (Barbora Pohořelá)

2022, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//hvxl1n// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma

Nutriční a ekonomické hodnocení pokrmů ve vybraném stravovacím zařízení
 (Andrea Patová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//gwsrwt// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

NUTRIČNÍ HODNOCENÍ ZELENINOVÝCH SALÁTŮ
 (Martin Flídr)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/ka89wu/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Stravovací zvyklosti žáků ZŠ a SŠ s ohledem na konzumaci mléka a mléčných výrobků a informovanost žáků o jejich nutriční hodnotě
 (Pavlína ŠVECOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//l6ei2u// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnocení tavených sýrů
 (Tomáš Tyemnyák)

2014, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//t88e19// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnocení potravinářských výrobků se ztuženými tuky
 (Petra Hrůšová)

2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//dd0jq4// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 29 prací)