Výsledky 1 – 2 z 2 (0,219 sekund)

Analýza přírodních antioxidantů v potravinách a potravinových surovinách s využitím moderních analytických metod

 (Kateřina Pravcová)

Disertační práce: Analýza přírodních antioxidantů v potravinách a potravinových surovinách s využitím moderních analytických metod  (Kateřina Pravcová)

Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická, 2024

ANTIOXIDANTU V POTRAVINÁCH A POTRAVINOVÝCH SUROVINÁCH ... věnuje vývoji analytických metod pro stanovení vybraných biologicky aktivních látek v potravinách a potravinových ... pseudobilovinách. Ve vzorcích medovin a medu, enviromentálních vodách a
https://theses.cz/id/0kx49f/disertace_PRAVCOVA_KATERINA_003.pdf

Analýza přírodních antioxidantů v potravinách a potravinových surovinách s využitím moderních analytických metod

 (Kateřina Pravcová)

Disertační práce: Analýza přírodních antioxidantů v potravinách a potravinových surovinách s využitím moderních analytických metod  (Kateřina Pravcová)

Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická, 2024

věnuje vývoji analytických metod pro stanovení vybraných biologicky aktivních látek v potravinách a potravinových surovinách. Pomocí ... profil v medovinách a pseudoobilovinách. Ve vzorcích medovín a medu byl navíc stanoven
https://theses.cz/id/0kx49f/teze_PRAVCOVA_KATERINA_003.pdf

Jsou zobrazeny podobné dokumenty k dokumentu Analýza přírodních antioxidantů v potravinách a potravinových surovinách s využitím moderních analytických metod. Zpět na výsledky vyhledávání pro "STANOVENÍ AKTIVNÍCH LÁTEK V MEDU".

Aktuálně je prohledáváno asi 264 433 položek.