MÍCHANÉ NÁPOJE A JEJICH MÍSTO V GASTRONOMII – Jiří Richter
Jiří Richter
Bakalářská práce
MÍCHANÉ NÁPOJE A JEJICH MÍSTO V GASTRONOMII
Anotace:
Bakalářská práce obsahuje rozdělení míchaných nápojů do kategorií dle použitého technologického postupu, dále jsou v ní zmíněny moderní trendy a v praktické části vypracován průzkum preferencí konzumentů. Na základě tohoto průzkumu jsou zjištěny údaje, týkající se jednotlivých preferencí s ohledem na sociální, ekonomické a geografické faktory.Abstract:
Bachelor work contains the severance of individual mixed drinks according to used technological process. Furthermore, it mentioned modern trends and in the end of this work in practical part is elaborated a survey of consumers preferences. According to the survey there are further identified data of consumers individual preferences based on social, economic and geographic factor.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2017
Identifikátor:
http://theses.cz/id/9ot6a2/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 6. 2017
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program:
Gastronomie, hotelnictví a turismus
Práce na příbuzné téma
-
Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii
Jitka Kutzendörferová -
Současné trendy v barmanství a jejich aplikace v praxi
Miloš Bednář -
Analýza trendů konzumace tradičních nápojů v ČR
Martina Barancová -
Moderní trendy v hotelnictví a gastronomie v Jihočeském kraji
Věra CAISOVÁ -
Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
Veronika Svejkovská -
Moderné trendy v marketingu
Dominika Straková -
Carving v gastronomii
Patrik Grech -
Trendy v manažmente a ich využitie v praxi manažéra
Kristína Slahučková
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Lukášková, E.
10. 5. 2017