Barbora Najdková

Bachelor's thesis

Vyhodnocení konvektomatu jako zařízení pro tepelné opracování masa a masných výrobků

Evaluation of the Convection Oven as a device for the heating process of meat and meat products
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá vyhodnocením konvektomatu jako zařízení pro tepelné opracování masa a masných výrobků a je převážně zaměřená na uzení. Obsahuje ale i charakteristiku a popis konvektomatu jako gastrozařízení pro tepelné opracování. Práce se zabývá celou problematikou týkající se masa od chemického složení, vlastnosti masa, konzervace masa a způsoby tepelného opracování. V druhé části jsem …more
Abstract:
The name of the Bachelor´s thesis is The Evaluation of the Convection Oven as a device for the heating process of meat and meat products and it focuses on smoking primarily. It also contains the characteristics and the description of the convection oven as a gastro equipment for the heating process. The thesis deals with all meat issues including chemical composition, meat characteristics, meat conservation …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2018

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta