Sacharidy vo výžive vo vzťahu k súčasným trendom v konzumácií potravín – Karin Petríková
Karin Petríková
Bakalářská práce
Sacharidy vo výžive vo vzťahu k súčasným trendom v konzumácií potravín
Anotace:
Bakalárska práca sa zaoberá sacharidmi vo výžive a vo vzťahu k súčasným trendom v konzumácií potravín. Zameriava sa na jednotlivé typy sacharidov v potravinách a na vzťah potravín k civilizačným ochoreniam. V prvej časti sú podrobne popísané jednotlivé typy sacharidov, trendy v stravovaní zamerané na formu diétneho stravovania a civilizačné ochorenia odvíjajúce sa od príjmu sacharidov. Sacharidy vo …víceAbstract:
The bachelor’s thesis discusses the issue of saccharides in food in relation to current nutritional trends. The thesis focuses on the various types of saccharides commonly found in foodstuffs and their relation to diseases of affluence. The first part contains a detailed theoretical description of the various types of saccharides, current diet and nutritional trends, and diseases of affluence that …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 4. 2021
Identifikátor:
http://theses.cz/id/qkhsej/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 9. 6. 2021
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
-
Trendy v dietologii se zaměřením na léčebné diety
Michaela Pafčugová -
Nové trendy ve výživě králíků
Nikola Chvojanová -
Kombinované diety při celiakii
Martin Krobot
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Sellnerová, N.
29. 9. 2021