Karin Petríková

Bakalářská práce

Sacharidy vo výžive vo vzťahu k súčasným trendom v konzumácií potravín

Anotace:
Bakalárska práca sa zaoberá sacharidmi vo výžive a vo vzťahu k súčasným trendom v konzumácií potravín. Zameriava sa na jednotlivé typy sacharidov v potravinách a na vzťah potravín k civilizačným ochoreniam. V prvej časti sú podrobne popísané jednotlivé typy sacharidov, trendy v stravovaní zamerané na formu diétneho stravovania a civilizačné ochorenia odvíjajúce sa od príjmu sacharidov. Sacharidy vo …více
Abstract:
The bachelor’s thesis discusses the issue of saccharides in food in relation to current nutritional trends. The thesis focuses on the various types of saccharides commonly found in foodstuffs and their relation to diseases of affluence. The first part contains a detailed theoretical description of the various types of saccharides, current diet and nutritional trends, and diseases of affluence that …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 4. 2021
Identifikátor: http://theses.cz/id/qkhsej/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 9. 6. 2021

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu

Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch

Práce na příbuzné téma

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses qkhsej qkhsej/5
14. 4. 2021
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.